پیام سپاهان

آخرين مطالب

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در جلسه ستاد بحران این جزیره عنوان کرد:

در جزیره کیش به جای "آمادگی بحران " به دنبال "آمادگی پیش از بحران" هستیم منطقه آزاد کیش

در جزیره کیش به جای "آمادگی بحران " به دنبال "آمادگی پیش از بحران" هستیم
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - رحیم سرهنگی گفت : امنیت جانی و مالی کیشوندان، اولویت اول و آخر سازمان منطقه آزاد کیش است و کارگاه آموزشی مدیریت بحران در همین راستا تشکیل شده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش؛ رحیم سرهنگی در جلسه ستاد بحران جزیره کیش و برگزاری کارگاه های آموزشی که با حضور «محمدحسن نامی» معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران¬کشور، دکتر حسام معاون هماهنگی، پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور، بهزاد پورمحمد معاون ژئوفیزیک دانشگاه تهران، مهرداد حسن زاده مدیرکل بحران استانداری هرمزگان و اعضا ستاد بحران کیش برگزار شد؛ تاکیدکرد: "آمادگی پیش از بحران" را در قالب توجه به زیرساخت ها، ساخت و سازها و آموزش تمامی اقشار مختلف مردم و مسوولان شهری در هنگام بروز بحران پیگیری می کنیم و در این خصوص کیشوندان نگران نباشند. 
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که ستاد بحران و مردم باید از لحاظ روانی "آمادگی پیش از بحران" را داشته باشند و تمام جوانب را در نظر بگیرند؛ افزود: درصد هستیم یک مدل همه جانبه در مدیریت بحران را در جزیره کیش پیاده سازی کنیم و با مطالعه و تبدیل آن به دستورالعمل، به سراسر کشور تسری دهیم. 
وی با بیان این که اتاق فکر مدیریت بحران با حضور مسوولان کشوری و متخصصان خبره در کیش تشکیل شده است؛ افزود: از آنجایی که در منطقه زلزله خیز واقع شده ایم و زمان و وقوع زلزله غیر قابل پیش بینی است از اینرو تمام تمهیدات لازم پیش بینی شده و وظایف مسوولان شهری مشخص شده است و و ظایف اقشار مختلف مردم نیز در این مواقع آموزش داده خواهد شد. 
سرهنگی با اشاره به زلزله های متوالی سال گذشته جزیره کیش و انجام مطالعات جامع در این زمینه برای پاسخگویی علمی به برخی از شایعات خلاف واقع خاطر نشان کرد: شناسایی ساختمان های استراتژیک آسیب پذیر جهت مقاوم سازی و یا جابه جایی آنها و نیز مشخص کردن ساختمان های فرسوده و قدیمی متعلق به بخش خصوصی و واگذاری تسهیلات تشویقی برای بازسازی آنها از دیگر اقداماتی است که توسط معاونت عمرانی و زیر بنایی سازمان انجام شده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به برگزاری کارگاه های آموزشی مقابله با بحران با حضور متخصصان خبره در کیش، از تخصیص بودجه برای مقاوم سازی ساختمان های استراتژیک و یا جابه جایی آنها خبر داد و افزود : اعضا مجمع سازندگان کیش باید مخاطب اصلی کارگاه های آموزشی مدیریت بحران باشند تا از نزدیک ضمن آشنایی با مباحث علمی و مطالعات انجام شده، در رعایت استانداردهای ساخت و ساز و جلوگیری از بروز بحران نقش آفرینی کنند. 
وی از ستاد مدیریت بحران کشور و دانشگاه تهران خواست تا با ارائه یک برنامه مدون برای جزیره کیش، آموزش های لازم در خصوص پیش از بحران و زمان وقوع آن را برای تمامی اقشار مختلف جامعه از جمله سازندگان، مدیران شهری و کیشوندان برگزار کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/759714/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

نشست هم‌اندیشی نکوداشت سالروز ورود علی ابن امام محمدباقر به کاشان برگزار شد

آقاجانلو: ضرورت تعیین نقطه بهینه تولید در فولاد مبارکه/ زرندی: سرمایه‌گذاری در اکتشاف؛ اولویت امسال فولاد مبارکه است

برگزاری ششمین دوره انتخابات کانون مداحان کاشان

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

فرونشست زمین، آثار تاریخی اصفهان را تهدید می‌کند

معلم نسل آینده باید تحلیل‌گر، خلاق و آشنا به فناوری باشد

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

آشنایی با مدارس علمیه باب العلم و دارالعلم کاشان

از وضعیت تکواندو در اصفهان تعجب می‌کنم/ تکلیف اعزام‌مان مشخص نیست‌

تراکتور زیر تیغ نقد یا پشت دیوار توهم؟/ از اصفهان تا تبریز؛ جغرافیا بهانه است

تأکید رئیس شورای شهراصفهان بر بهره‌گیری از سرمایه‌های خرد در توسعه شهر

آتشکده هارپارک ابیانه مرمت شد

مدیران واقعی در بحران‌ها می‌درخشند، نه پشت سایه اعداد و ارقام مخفی می‌شوند

ضرورت انتقال ارزش‌های انقلاب به نسل جوان

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

اصفهان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی در سال 2025 شد

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

اختتامیه نوزدهمین جشنواره فن‌آفرینی شیخ بهایی در اصفهان برگزار می‌شود

نوغان‌داری ارزآور و صادراتی است

عکس نوشته: پله پله تا ملاقات خدا در تنها مسجد 5 طبقه جهان

نیروگاه خورشیدی 8 مگاواتی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان کلنگ‌زنی شد

یک نگرانی برای ورزش اصفهان؛ پالایش نفت در لیگ برتر می‌ماند؟

مادسازان Starfield از این بازی خسته شده‌اند

گوشی ارزان جدید هواوی Hi Enjoy 80 با طراحی پرچمدار معرفی شد

سرمقاله ایران/ ایران و زنان

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

تکمیل، بهسازی و مرمت پشت بام موزه مردم شناسی جوشقان قالی

آزادی 47 زندانی مالی و جرایم غیرعمد استان در دهه کرامت

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

برگزاری بوت‌کمپ تخصصی خوانش نستعلیق برای طراحان تایپ

توزیع بیش از 2600 جعبه تخم نوغان در شهرستان بابل

سهمیه‌بندی واردات موبایل در 1404؛ فرصت یا تهدید برای بازار تلفن همراه؟

تریلر جدید جی‌تی‌ای 6 در روز اول رکوردی تاریخی ثبت کرد

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش

بی‌اعتبار

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

کاپیتان استقلال به بازی با سپاهان نمی‌رسد؟